vineri, 24 aprilie 2009

un prim post..

Nu am inteles acest fenomen al blogurilor pana cand nu m-am vazut nevoita sa lucrez cu ele si chiar sa postez. Fiind studenta la Comunicare si Relatii Publice am inteles este un mijloc de comunicare...Ei, si? Telefonul nu este tot un mijloc de comunicare?Ba da, dar blogul este un fel de jurnal pe internet...incerca cineva sa-mi explice. Dar eu tot nu sunt convinsa...:)

Acest blog este rezultatul unei promisiuni facute,nu in urma cu mult timp, unor dragi prietene. Prietene impreuna cu care am participat la Olimpiadele Comunicarii. Eram destul de nesigura in privinta participarii noastre si nu credeam ca vom ajunge in finala. Pe masura ce proiectul nostru prindea contur nesiguranta mea se risipea, dar era prea tarziu:promisiunea mea era facuta. Cand am plecat la drum, ca 5 O'clock TeaM, le-am promis ca daca ajungem in finala eu imi fac blog si o sa ma tin de el. Concluzie: acesta este primul meu post de pe blogul meu personal, deci 5 O'clock TeaM s-a calificat in finala. 

Pe langa promisiunea pe care o onorez, acest blog mai reprezinta ceva. Este incercarea mea de a intelege experimentand, este promisiunea mea ca voi scrie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu