marți, 15 martie 2011

Fuse, fuse şi se duse..


A fost o zi în care nimic şi totul a contat, o zi perfectă de primăvară, aşa cum visam de prin decembrie. A fost o zi inundată de soare, în care am primit zâmbete în dar şi sute de gânduri frumoase. A fost "my special day", în care, să spunem, că mi s-a făcut pe plac...
Ziua asta mi-a amintit de toate zilele de naştere trecute, de pregătirile făcute de părinţi, de torturile atât de speciale, de invitaţii mei neastâmpăraţi, de cadourile primite, de jocurile copilăriei, de curiozitatea adolescenţei şi de agitaţia începutului de maturitate. 
 23 de zile de naştere, 23 de torturi, sute de cadouri, mii de felicitări, sute de surprize, oameni speciali, mii de amintiri, mii de urări, de gânduri, mii de fotografii, prieteni, familie...toate compun un album, care rămâne permanent deschis. Fiecare zi de naştere vine cu ceva special: un dar, un gând, o urare, un om special., un sentiment plăcut, o surpriză..şi câteodată se întâmplă să fie toate...Sunt atât de multe lucruri care te pot face să zâmbeşti într-o zi, de ziua ta, sunt oameni frumoşi care te surprind şi te fac să te simţi "în haine de sărbătoare" şi pentru asta le foarte mulţumesc! Dar sunt lucruri deja ştiute, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu