sâmbătă, 23 aprilie 2011

De Paşte..

Îmi era dor de această perioadă...îmi era dor de casă, de micile dispute cotidiene, de discuţiile cu prietenii vechi, de aglomeraţia din bucătarie, de mirosul cozonacilor, de vopsitul ouălelor, de bucatele alese, de mirosul fraged de primăvară, de razele plămânde de soare...



E o perioadă în care toată lumea este agitată, fiecare fuge după ceva...dar e frumos (dacă evit supermarket-urile)..încă mai avem tradiţii..Fiecare familie îşi are propriile tradiţii şi simte diferit această perioadă. În decursul anilor, ne construim un album de tradiţii, de reguli nescrise pe care le transmitem din generaţie în generaţie..Sărbatoarea vine în fiecare an în stilul caracteristic, noi suntem diferiti, simţim diferit, trăim diferit..avem o traditie a emoţiilor, a lucrurilor care ni se întamplă de Sărbători şi în fiecare an reînvie. 
E o perioadă a familiei, a timpului ce curge cu repeziciune, a lucrurilor frumoase, a acelor dragi, a zâmbetelor, a emoţiilor, a bucuriei, a seninătăţii, a lucrurilor simple şi frumoase. 
E o perioadă pe care o traim diferit de la an la an, dar care aduce cu ea mereu ceva vechi şi totuşi ceva nou..un zâmbet, o persoană, o întâmplare, un loc, un sentiment, un lucru, un cuvânt, o faptă, o amintire...ceva ce purtăm cu noi mereu, ceva ce va rămâne.


Sărbători frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu